Najnovšie recenzie zo sekcie Chrániče na in-line
- pocit rodica, ze je dieta aspon trochu chranene pri pade
- deti to velmi nosit nechcu :(
- trochu nepohodlne spracovanie (tvrdsie a malo ohybne)
Je to dobrý produkt.
Ok
Vyborne chranice na enduro jazdenie
- Jednoduche upevnenie
- Da sa prispososbit nairoky rozsah rozmerov
Perfektna sada, ktora sa hodi pri uceni aj blazneni ....
- Pohodlne, lahke a dostatocne pevne chranice
- Pri dlhsom jazdeni a spoteni sa sa smykaju. Nutnost napravania.
- Nemaju silikonovy pasik proti klzaniu
- Uvital by som moznost stiahnutia aj na spodnej strane chranicou. nie len na vrchnej.
všetko sedí ako má
- dobra kvalita
- jednoduche nasadenie a splna ucel
Prijateľná cena - dobrá kvalita
Ľahký chránič, možno som čakala nastavovanie podľa veľkostí a nie skrátenie na požadovanú veľkosť
- Výborne tlmí aj prudké nárazy,
- nepremoká
- koleno sa potí
- Kupovala som to pre syna a ten si to chváli, že pohodlne ich zmestí do rukavíc, veľkosť tiež sadla.
darček na Vianoce (kvalita je super, či sedí, uvidíme po vianociach) :)
fajn
- Lahke pohodlne
Chranice na ruky: 5/5 - uplne vpohode - tvarovana kostra, viazanie je dostatocne dlhe.
Chranice na lakte: 4/5 - viazanie by mohlo byt dlhsie, aby mohlo byt volnejsie ked sa nosi z vonkajsej strany oblecenia.
Chranice na kolena: 2/5 - viaznie by malo byt dlhsie - ked sa nosi z vonkajsej strany oblecenia, tak je zufalo kratke a tlaci na nohach. Najvaznejsia chyba chranicov na kolena je, ze kostru/kryt maju len z prednej strany. Kryt nezahrna vnutornu stranu kolien, co by este nebol velky problem. Najvacsi nedostatok tychto chranicov je, ze VOBEC nezahrna VONKAJSIU stranu kolien. Predna a vonkajsia strana kolien su dve z troch najzranitelnejsich casti tela (tretia je hlava) pri korculovani.
- príjemné
spokojnosť
DOBRY -DAKUJEM.
Zobrazujem 141 - 160 zo 335 recenzií « Predchádzajúci 1...6 7 [ 8 ] 9 10...17 Ďalšie »