Najnovšie recenzie zo sekcie Chrániče na in-line
- sedí perfektne
-vzhľadom na to, že už mrzne, tak sme ich vyskúšali len doma:))) bol to doplnok k darčeku:)
čo ma teší, že sme trafili veľkosť:)
všetko OK
- dobrá, prijatelná cena za dobrú, postačujúcu kvalitu
dobrá, prijatelná cena za dobrú, postačujúcu kvalitu
- Spĺňajú účel a nie sú drahé.
Odporúčam tovar.
- Kvalitné ale robustné prevedenie.
Chrániče treba nosiť!
- kvalita spracovania
- chrániče sú veľmi malé, kupoval som ich pre 2r syna a sú mu veľmi tesné (hlavne na kolená)
materiál a spracovanie je v poriadku, odporúčam uviesť obvody gumyčiek na chráničoch
- Pekne , pre dievcatka ale je to darcek este to nemame vyskusane
Pekne , pre divcatka ale je to darcek este to nemame vyskusane
- postačujúca kvalita za primeranú cenu
- super
- ziadne
...
- potrebné pre bezpečnosť detí pri pádoch
- prekvapila ma rovnaká veľkosť i tvar na kolená i lakte. /na kolená by mali byť iného tvaru a väčšie/ - neprišlo k omylu pri zásielke?
- chcem urobiť maximum pre dieťa a jeho zdravie pri prípadných pádoch a predísť tak bolestivým zraneniam.
- z vyššie uvedeného dôvodu je pracka so suchým zipsom na chráničoch kolien krátka a myslím že tieto chrániče nesplnia svoj účel
cena rozhodla, avšak na obrázku boli vyobrazené korčule so štyrmi kolieskami, ale vzhľadom k veľkosti korčule je prevedenie troj-kolieskové. Malo by sa to v ponuke na stránke zmeniť. Zatiaľ sme sa nekorčulovali, ale verím, že to pôjde, lebo ako darček to malo veľký úspech. Možno si objednám aj pre seba, ale až si vyberiem, lebo výber je naozaj veľký. Dakujem.
spokojná
- veľká variabilita nastavenia
- žiadne
odporúčam, konečne bude syn jchodiť domov bez odrenín :-)
- Su pevne a uz prezili aj par padov
- Velkosti su na vysku, a kezde ich pouziva dcera co ma uzke nohy, ruky su jej volne resp, kedze je tam suchy zips zak su zapnute len na kusku...
Kvalita OK, viac info o velkosti...
- celkom kvalitne chranice
- nic
odporucam
- cinska spotrebna kvalita
- guma na pripevnenie chranicov - jak z vytahanych teplakov
"entry level" produkt
- prijateľná cena
- lahky, dobre sity, vyzera presne podla obrazku
- ramenne popruhy - su len z gumy, mohli by byt site, ako na batohu
dobry vyrobok, zaujimava cena
Tento produkt som si vybral, aby som si doplnl moju bezpecnostnu vybavu, ci na lyziach alebo na biku. Som s nim velmi spokojny, a mozem ho len odporucit. Znacka 661 robi jednoducho iba kvalitne produkty!
- výhodná cena
ešte sme to nevyskúšali, ale myslím si že pre deti to bude stačiť
- ok
v skutocnosti sme to pouzili len 2 ci 3 krat. v kazdom pripade deti boli spokojne, nemali ziadne namietky, co je v ich pripade priam vynikajuce :)))
Zobrazujem 261 - 280 zo 335 recenzií « Predchádzajúci 1...12 13 [ 14 ] 15 16...17 Ďalšie »