Najnovšie recenzie zo sekcie Chrániče na in-line
Super su tieto chranice. Malu dobre chrania pri pade na korculiach
- Kvalitne chráni kolená aj pri poriadnom páde.
Super tvar, ktorý nezaťažuje krk
- cena, 6 kusový set
Praktická sada za super cenu. Zapínanie na popruhy so suchým zipsom.
- spokojnosť
spokojnosť
- kvalitné a za dobrú cenu :)
určite som spokojná a keď nám synátor z nich vyrastie objednáme také ale o čislo väčšie ::)
Aj ked je to najmensia velkost pre dieta, su chranice velke
- silné polstrování
- krátké suché zipy, nejdou utáhnout úplně nadoraz
musíme do nich dorůst :-)
- Pekne tlmy co ma
- Pohodlny, neobmedzuje v pohybe
- Ak ho suchne na drsny povrch poskodi sa uchyt, ale o tom som vedel
Mam 100kg a podrzi to kolena pred rozlasahanim na padrť)
Prišla mi nesprávna veľkosť a veľkosť, ktorú potrebujem už nemajú na sklade.
- dobre sedia
odporúčam kúpiť aj ďalším zákazníkom
- vsetky plusy okrem jedneho co napisu do minusu :D :D je skvela, velmi dobre tlmia-nikdy sem chranic nemela...ale su fakt suprove!!
- 2 roky zaruka!
- jedina vec, co je proti-objednala sem L ko...co si myslim pre mna je dost dobre....ale na nohy mi nesedi velkost...na ruky dobre, na laket velke-na nohy male -_- to ma zamrzelo trocha, lebo tie zipsy ci co, by mohli dat tam dlhsie, aby clovek ked je trocha tucnejsi, aby mu to sedelo, ked uz objednal L ko- a na laket by tiez mohli dat dlsi ten pasik
Celkovo som spokojna, ako pisem su to prve moje chranice v zivote :D takze nevim, jak dlho mi posluzia, alebo co jak snimi bude, tlmia velmi skvele, za tu cenu ozaj VELMI KVALITNE.... uvidi sa pouzivam to 2 dni takze :D a super 2 roky zaruka no :D
- Chraniče in-line Worker ktore som si objednal mi prišli v poriadku ale ma to trochu sklamalo že pri tovare bola udana velkost xl ale nebola uvedena výška osoby tak trocha su tie chraniče velke je na nich kratky suchý zips
Urcite si musim overit velkost.
- vybrať veľkosť podľa výšky dieťaťa
- voliteľná farba
- oceňujem hlavne kvalitné prepracovanie chráničov rúk
- žiadne
zatiaľ ich používame len krátko, ale už nás ochránili aj pri pádoch, oceňujem hlavne chrániče rúk
- ok kvalitné vyzerajú
su ok, kvalita dobre, aj cena, aj dodanie
dobra ochrana
vojdu sa pod rukavice
WORKER Kinder
Pridané: 2. februára 2016
(naposledy upravené 2. februára 2016)
Zakúpený v inSPORTline.sk
- To je pre bezpecnost
- zaujímavý motív
- jednoduché upínanie
- obávam sa, že plast sa po prvom páde praskne, je tenký, uvítala by som skôr nejaký materiál odolnejší voči nárazom.
Kupovala som narýchlo, len podľa obrázku, no nabudúce si preštudujem lepšie použité materiály. Napriek tomu dúfam, že synom poslúžia aspoň jednu sezónu.
- super zapinanie suchy zips nema chybu
- ziadne
spokojnost...nadovsetko
Zobrazujem 201 - 220 zo 335 recenzií « Predchádzajúci 1...9 10 [ 11 ] 12 13...17 Ďalšie »